hoge druk reiniging riool

Buiten Gewoon - Ludema  | hoge druk reiniging riool

Hoe gaat dat nu in zijn werk? Allereerst het reinigen met behulp van veren, hierbij word een flexibele veer met de hand of met behulp van een machine door het riool gedraaid. is dit niet voldoende dan kunnen we een hogedruk unit inzetten

 

Reinigen met behulp van hogedruk wordt door ons vaak toegepast, op deze manier word het riool met behulp van water onder hogedruk grondig gereinigd. Een hogedrukmachine zorgt ervoor dat het water met grote hoeveelheden onder hoge druk door een rubberen slang worden geperst. Aan het einde van de slang wordt door middel van schroefdraad een spuitkop bevestigd, deze spuitkop is voorzien van een aantal kleine gaatjes die zo geboord zijn dat ze op de buiswand richten.

Doordat deze gaatjes naar achteren zijn gericht zal het water naar achteren stralen, hierdoor ontstaat een soort voortstuwing als van een raket, waardoor de slang als het ware het riool ingetrokken word. Doordat het water met hogedruk tegen de buiswand aanspuit zal het vuil worden los gespoten, de grote hoeveelheid water zorgt hierbij voor het transport van het vuilnaar het gemeentelijk hoodriool.

 

Bel voor mee info met Hans Ludema 0519-250075

Testimonials

de mannen van Ludema Bestratingen maken hun naam waar. alles netjes volgens afspraak en planning. de voortuin mogen ze volgend jaar ook doen!

Fam Bakker - Dokkum

De Heren van Ludema hebben binnen een week onze tuin voorzien van nieuwe tegels, graszoden en een nieuwe beukenheg. alles was keurig op tijd geregeld en kon snel worden uitgevoerd. we zijn ze zeer dankbaar voor hun inzet! groeten Henk en Els

Fam Ter Steeg - Groningen
Laat ook een reactie achter